Mijn bedrijfsauto

De eerste weken van ons verblijf had ik een auto gehuurd (Toyota Rush, in werkelijkheid een Daihatsu echter). Deze auto beviel niet echt goed, de auto en motor pasten niet echt bij de automatische versnellingsbak met maar 4 versnellingen. Gelukkig kreeg ik na 2 weken al mijn nieuwe bedrijfsauto geleverd. Op de dag van aflevering kwam de regen echter met bakken uit de lucht en was de weg naar het bedrijf bijna onbegaanbaar. Ik ben daarom met Tiaan, een collega, naar de verharde weg gereden (10 km bijna) en daar hebben we de auto overgenomen van de leverancier. Terug naar het bedrijf kreeg de auto gelijk de vuurdoop. Het regende pijpenstelen en we moesten soms door 30 cm water. De auto deed het echter perfect en zonder problemen kwamen we weer terug op de boerderij. Het was zo nat, dat ik met de Toyota Rush huurauto ook niet terug durfde naar de verharde weg. Maar mijn nieuwe bedrijfsauto, een Toyota Fortuner, had gelukkig geen enkel probleem met de weg en de hoeveelheid water op de weg.

Op vrijdag hebben we dan de Toyota Rush teruggebracht naar het vliegveld. Gelukkig was het toen weer droog en was de weg wat opgedroogd.

Onderstaande foto is mijn nieuwe bedrijfsauto slechts een paar uur na ingebruikname, op de parkeerplaats van ons apartment.